top
VerhalenNieuws

Sommigen vluchten om politieke redenen...

Sommige politici hebben hun redenen om te verhuizen. Jij misschien ook. Misschien zocht je een job, een lief, een thuis? Sommigen moeten vluchten voor geweld, oorlog of hun leven. Net als miljoenen migranten en vluchtelingen zijn we allemaal op zoek naar een goed leven. We zijn #AllemaalMensen onderweg naar beter.

Tonen dat we allemaal mensen zijn, daar draait onze campagne om. Onze actie met beelden van politici en vluchtelingen past dan ook helemaal in deze boodschap. De vele reacties op deze actie hebben onze campagne kracht bijgezet. Veel mensen waarderen een positieve stem in het debat. 

Kom meer te weten over onze #AllemaalMensen campagne op deze website. Hier kan je onze eisen voor een rechtvaardig migratiebeleid terugvinden. Ontdek hier de vele acties die duizenden 11.11.11-vrijwilligers opzetten om aandacht te schenken aan het thema migratie en vluchtelingen.

Bekijk ook zeker de ontroerende documentaire 'Wij zijN mensen' van Nic Balthazar en het filmpje dat we maakten met Jan Mulder.

Wil je ook je solidariteit tonen? Speld dan onze online pin op en toon dat wij, net als miljoenen migranten en vluchtelingen, allemaal mensen zijn. 

Meer nieuws

Kom in actie met je groep, vereniging, bedrijf, organisatie …

Deelnemen aan de campagne is eenvoudig.
Maak in 1, 2, 3 een account aan en registreer je actie. Hoe meer acties, hoe luider onze stem.
 

Laat je inspireren door leuke acties