top
VerhalenNieuws

Hang jij ze ook op?

Na een geslaagd eerste campagnejaar, laten we het thema vluchtelingen en migratie niet los. Dit najaar maken we onze campagne zichtbaar op zoveel mogelijk plaatsen in Vlaanderen. En daarvoor hebben we jou nodig. Hang jouw gemeente vol met onze campagneaffiches. Zo maken we samen een statement: wij zijn net als miljoenen vluchtelingen en migranten #AllemaalMensen onderweg naar beter.

 

Ook dit jaar, in 2018, plaatsen we het thema migratie centraal in onze campagne. We zoomen in op de oorzaken van gedwongen migratie: klimaatverandering, conflict, politieke overtuiging, gebrek aan onderwijs ... en tonen dat we #AllemaalMensen zijn, onderweg naar beter. Want zijn we niet allemaal op zoek naar een goed leven voor onszelf en onze kinderen?

HOE KAN JIJ MEEDOEN?

  • Plak je gemeente vol met onze affiches. We organiseren een heus plakweekend van vrijdag 19 oktober tot en met zondag 21 oktober. Zoek zoveel mogelijk plakkers en centrale plaatsen om te plakken.
  • Doe je liever iets anders dan plakken? Help ons dan door zoveel mogelijk raamaffiches te verspreiden in jouw gemeente. Vraag mensen om de raamaffiche op te hangen aan hun raam.

BESTEL AFFICHES EN REGISTREER JOUW ACTIE

 

Meer nieuws

Kom in actie met je groep, vereniging, bedrijf, organisatie …

Deelnemen aan de campagne is eenvoudig.
Maak in 1, 2, 3 een account aan en registreer je actie. Hoe meer acties, hoe luider onze stem.
 

Laat je inspireren door leuke acties