top
Acties VerhalenNieuws

Materiaal bestellen

(Opgelet: je moet ingelogd zijn om materiaal te kunnen bestellen)

Hier kan je campagne- en verkoopsmateriaal bestellen. Wanneer je een actie registreert ontvang je, indien gewenst, een pakket met basismateriaal. Overweeg goed hoeveel materiaal je nodig hebt. Via de knop 'downloads' kan je ook heel wat materialen downloaden.

De actiestand kan je reserveren via jouw provinciaal secretariaat. Alle info over de stand vind je hier.

Je kan het materiaal afhalen op één van onze afhaaldagen. Een overzicht vind je hier
Lukt het niet om naar een afhaaldag te komen? Dan kan het verzonden worden per post. Opgelet, je betaalt dan wel verzendingskosten. 

Raamaffiches

Hang deze affiche aan je raam. Deel ze uit tijdens een actie, overtuig je buren en familie, leg ze in de bibliotheek of hang ze in de sportclub. 
De A3-affiche is geplooid tot een A6-folder (zakformaat). Op de achterkant staat meer uitleg over de campagne, getuigenissen uit het Zuiden en de logo's van alle partners.   

Affiches voor de plakactie

Ga met vrijwilligers of sympathisanten op stap tijdens het grote plakweekend van 19 tot 21 oktober.
Bestel hieronder je affiches en hang je gemeente vol. 

Opgelet: omwille van de hoge verzendingskosten vragen we je om bij voorkeur de affiches af te halen op een afhaaldag in jouw provincie. Lukt dat niet? Dan bezorgen we ze per post. De data van de afhaaldagen kan je bekijken als je naar je winkelmandje gaat.  

Andere affiches en materialen

Onderwijs

Verkoopmateriaal in consignatie

Wenskaarten en fluostiften zijn verkrijgbaar in consignatie. Dat betekent dat je de onverkochte exemplaren kan terugbrengen naar één van de provinciale secretariaten. De opbrengst van het verkochte materiaal stort je op de rekening van 11.11.11.

Verkoopmateriaal niet in consignatie

Zamel geld in voor het Zuiden door onze (h)eerlijke chocolade en truffels te verkopen. Verkrijgbaar in twee smaken: melk- en pure chocolade.

Verkoopsucces gegarandeerd, want onweerstaanbaar lekker.

Opgelet: Chocolade en truffels nemen we niet te­rug. Verspilling van dat lekkers zou zonde zijn. Schat dus goed in hoeveel je denkt te verkopen. 

Zichtbaar 11.11.11

Kom in actie met je groep, vereniging, bedrijf, organisatie …

Deelnemen aan de campagne is eenvoudig.
Maak in 1, 2, 3 een account aan en registreer je actie. Hoe meer acties, hoe luider onze stem.
 

Laat je inspireren door leuke acties